/assets/img/header-08.jpg

Autosloperij Atlas-Car

Dit bedrijf claimen

In de wijk Overschie in Rotterdam is Autosloperij Atals-Car gevestigd: een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken van sloop- en schadeauto’s. Alle voertuigen die je hier aanbiedt, worden kosteloos ingenomen en omdat het bedrijf is aangesloten bij de RDW, ontvang je direct een vrijwaring. Indien gewenst bieden ze een ophaalservice voor sloopauto’s in de regio Rotterdam, Barendrecht en Vlaardingen. Het bedrijf is aangesloten bij de Autorecycling Nederland (ARN). Ben je op zoek naar een occasion? Je kunt hier terecht voor een tweedehands auto. Bovendien hebben ze een uitgebreid assortiment aan auto onderdelen die getest en goedgekeurd zijn. Mocht je op zoek zijn naar een specifiek auto onderdeel, dan kun je telefonisch contact opnemen of het formulier op de website invullen. Het assortiment bestaat uit gedemonteerde sloopauto’s en auto onderdelen van alle verschillende automerken zoals Audi, BMW en Citroën.

Autosloperij Atlas-Car

Bedrijfsgegevens

Autosloperij Atlas-Car
Volkelstraat 19
3045PX Rotterdam
KvK: 24268225
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Autosloperij Atlas-Car

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Autosloperijen in de buurt