Autodemontagebedrijf D.B. Baris

Autodemontagebedrijf D.B. Baris is gevestigd in Schiedam en is actief in de regio rondom de stad Rotterdam. Deze onderneming is gespecialiseerd in het demonteren van auto’s en de verkoop van onderdelen van de merken Seat, Skoda, Audi en Volkswagen. Je kunt bij dit bedrijf ook terecht voor het kopen van een APK gekeurde occasion. De autosloperij is aangesloten bij de brancheorganisatie voor demontage bedrijven, Stiba. Onderdelen die bij het bedrijf worden verkocht , hebben een eerlijke prijs en worden meestal verkocht met garantie. Autodemontagebedrijf D.B. Baris beschikt over een ruime werkplaats waarin auto’s worden gesloopt. Hiervoor beschikt Autodemontagebedrijf D.B. Baris over een KZD *** (Kwaliteit Zorg Demontage) certificaat en bovendien is zij aangesloten bij ARN (Auto Recycling Nederland). De auto’s die bij het bedrijf binnenkomen worden eerst ontdaan van schadelijke stoffen. Deze worden afgevoerd omdat ze niet meer bruikbaar zijn. Alle onderdelen die nog herbruikbaar zijn, worden van de auto afgehaald en overige materialen worden zoveel mogelijk klaargemaakt voor recycling. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden opgeslagen in het magazijn van het bedrijf. Van hieruit worden onderdelen van de merken Volkswagen, Seat, Skoda en Audi verkocht. Verkoop vind plaats aan zakelijke en particuliere klanten. Autodemontagebedrijf D.B. Baris is door de RDW erkend als demontagebedrijf. Als een auto wordt ingekocht voor de onderdelen, dan ontvang je van het bedrijf een vrijwaringsbewijs. Om de voorraad onderdelen en materialen aan te vullen, is de autosloperij altijd op zoek naar (oude) sloop- en schadevoertuigen.

Bedrijfsgegevens

Autodemontagebedrijf D.B. Baris
Van Cleeffstraat 1
3113AK Schiedam
KvK: 24228706
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autodemontagebedrijf D.B. Baris

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:30
Dinsdag
8:00 - 17:30
Woensdag
8:00 - 17:30
Donderdag
8:00 - 17:30
Vrijdag
8:00 - 17:00
Zaterdag
8:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Autodemontagebedrijf D.B. Baris heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Autodemontagebedrijf D.B. Baris

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.