/assets/img/header-08.jpg

Metaalhandel Wim de Voeght B.V.

Dit bedrijf claimen

Al meer dan zestig jaar houdt oud-ijzer en metaalhandel Wim de Voeght B.V. zixh bezig met het recyclen van ijzer en metaalafval op een milieuvriendelijke wijze. Het bedrijf is gevestigd in de gemeente Westland in Zuid-Holland, in het dorp Honselersdijk en is gespecialiseerd in het in- en verkopen van oud-ijzer, metalen, sloopauto’s, autowrakken en accu’s. Afnemers van het bedrijf zijn metaalfabrieken uit heel Europa, waardoor het een internationaal sterke positie heeft binnen de markt. Beschik je frequent over oud-ijzer? Door het gehele land kunnen containers geplaatst worden, die binnen 24 uur gewisseld worden. Je kunt uiteraard ook zelf kleinere hoeveelheden oud ijzer langs brengen en verkopen. Heb je een sloopauto? Met autowrakken kun je ook terecht bij dit bedrijf. Je ontvangt ter plekke een vrijwaringsbewijs. De metaalhandel maakt gebruik van een modern machinepark, waardoor er op een verantwoorde manier wordt omgegaan met het verwerken van schrootafval.

Metaalhandel Wim de Voeght B.V.

Bedrijfsgegevens

Metaalhandel Wim de Voeght B.V.
Stationsweg 2
2675AM Honselersdijk
KvK: 27168306
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Metaalhandel Wim de Voeght B.V.

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Autosloperijen in de buurt