J. Van Rijn Oudijzer En Metaalhandel BV

Op het bedrijventerrein van Katwijk aan Zee is de vestiging van J. Van Rijn Oudijzer En Metaalhandel BV te vinden. Dit bedrijf is gericht op het recyclen van metalen en oud ijzer. Een onderdeel van de bedrijfsactiviteiten van J. Van Rijn Oudijzer En Metaalhandel BV is het demonteren van auto’s voor bruikbare materialen en onderdelen. De onderneming beschikt over een ruim terrein met een werkplaats en een opslag. Op het terrein worden voertuigen opgeslagen en metalen gesorteerd die klaar zijn voor recycling door andere bedrijven. J. Van Rijn Oudijzer En Metaalhandel BV beschikt over een KZD * (KwaliteitsZorg Demontage) certificaat waarmee kan worden aangetoond dat het bedrijf zorgvuldig te werk gaat bij het demonteren van voertuigen. Het bedrijf is door de RDW erkend als demontagebedrijf en is bevoegd om RDW vrijwaringsbewijzen af te geven bij de overname van een auto. Voertuigen worden door de autosloperij op een vakkundige en milieuvriendelijke manier gedemonteerd. J. Van Rijn Oudijzer En Metaalhandel BV is daarvoor ook aangesloten bij ARN (Auto Recycling Nederland).

Bedrijfsgegevens

J. Van Rijn Oudijzer En Metaalhandel BV
Smidstraat 7
2222AS Katwijk aan Zee
KvK: 28079109
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

J. Van Rijn Oudijzer En Metaalhandel BV
J. Van Rijn Oudijzer En Metaalhandel BV

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
9:00 - 18:00
Dinsdag
9:00 - 18:00
Woensdag
9:00 - 18:00
Donderdag
9:00 - 18:00
Vrijdag
9:00 - 18:00
Zaterdag
9:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

J. Van Rijn Oudijzer En Metaalhandel BV heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel J. Van Rijn Oudijzer En Metaalhandel BV

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.