/assets/img/header-08.jpg

Autodemontagebedrijf Goedkoop

Dit bedrijf claimen

In Nootdorp, in de provincie Noord-Holland, kun je terecht bij Autodemontagebedrijf Goedkoop. Deze onderneming is gevestigd op een terrein vlakbij de A12 en is actief in de regio’s Den Haag, Rotterdam, Delft, Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam en Westland. Je kunt bij Autodemontagebedrijf Goedkoop terecht voor het kopen van gebruikte auto onderdelen en voor de verkoop van een schadeauto of sloopauto. Als je een auto aan het bedrijf verkoopt, dan wordt deze meestal gebruikt voor de onderdelen. Je ontvangt van Autodemontagebedrijf Goedkoop een vrijwaringsbewijs, waarmee kan worden getoond dat jij niet langer de eigenaar van de auto bent. Het bedrijf beschikt over een eigen ophaaldienst waarmee voertuigen op locatie kunnen worden afgehaald. Deze worden op het ruime terrein van het bedrijf gestald. Deze voertuigen, van allerlei merken, zijn klaar om gedemonteerd te worden in de werkplaats. Het demonteren van auto’s gebeurt volgens strenge regels. Hiervoor beschikt het bedrijf over een KZD * (Kwaliteit Zorg Demontage) certificaat en is de autosloop aangesloten bij ARN (Auto Recycling Nederland). Ke kunt bij Autodemontagebedrijf Goedkoop terecht voor het kopen van onderdelen van bekende merken auto’s. Ben je op zoek naar een (origineel) vervangend onderdeel voor jouw auto, dan is het aan te raden om contact op te nemen om de voorraad te controleren.

Autodemontagebedrijf Goedkoop

Bedrijfsgegevens

Autodemontagebedrijf Goedkoop
Spiegelstraat 8
2631RS Nootdorp
KvK: 27092316
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 17:30
 • Dinsdag
  9:00 - 17:30
 • Woensdag
  9:00 - 17:30
 • Donderdag
  9:00 - 17:30
 • Vrijdag
  9:00 - 17:30
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Autodemontagebedrijf Goedkoop

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Autosloperijen in de buurt