H. Schneider Autodemontage B.V.

In 1967 startte H. Schneider Autodemontage B.V. in Lisse met het slopen en de verkoop van onderdelen. Door de jaren heen is het bedrijf enorm gegroeid. In 1995 sloot het bedrijf zich aan bij Autorecycling Nederland (ARN), om op een milieuvriendelijke manier auto’s te slopen. Tegenwoordig recyclen ze duizenden auto’s per jaar en verhandelen ze er honderden. Het demontagebedrijf heeft contacten met een groot aantal erkende autodealers. Van hen kopen ze de meeste auto's in. Als je tweedehands auto onderdelen nodig hebt, dan ben je hier aan het juiste adres. Auto's die worden ingekocht worden gedemonteerd en de bruikbare onderdelen worden opnieuw te koop aangeboden. Eventueel kan het bedrijf je auto ook onderhouden op repareren.

Bedrijfsgegevens

H. Schneider Autodemontage B.V.
Rooversbroekdijk 131
2161LP Lisse
KvK: 27340768
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

H. Schneider Autodemontage B.V.

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:30
Dinsdag
8:00 - 17:30
Woensdag
8:00 - 17:30
Donderdag
8:00 - 17:30
Vrijdag
8:00 - 17:30
Zaterdag
8:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

H. Schneider Autodemontage B.V. heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel H. Schneider Autodemontage B.V.

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.