/assets/img/header-08.jpg

De Graaf Autodemontage B.V.

Dit bedrijf claimen

Langs de A4 bij Leiden is De Graaf Autodemontage B.V. gevestigd. Daar heeft het bedrijf een terrein tot zijn beschikking waar honderden voertuigen opgesteld staan die klaar zijn om gedemonteerd te worden. Deze auto’s worden in de werkplaats van het bedrijf gedemonteerd voor bruikbare onderdelen en andere materialen die gerecycled kunnen worden. Voor de demontage van voertuigen is het bedrijf KZD ** gecertificeerd. Dit staat voor Kwaliteits Zorg Demontage en toont aan dat auto’s op een verantwoordelijke manier worden gedemonteerd. Ook is het bedrijf aangesloten bij branche organisatie voor demontage bedrijven Stiba. Deze organisatie zet zich in voor de eerlijke handel in onderdelen en auto’s die gebruikt worden voor onderdelen. De Graaf Autodemontage B.V. is door de RDW erkend als demontage bedrijf en is bevoegd voor het afgeven van RDW vrijwaringsbewijzen bij de overname van een auto. Ben je op zoek naar auto onderdelen of auto’s die je voor onderdelen wilt gebruiken, dan kun je deze online opzoeken op de website van het bedrijf. Het is ook mogelijk om langs te komen op afspraak. Je kunt bij De Graaf Autodemontage B.V. ook terecht voor het kopen van een tweedehands auto die nog wel goed is om de weg op te mogen. De onderdelen die bij De Graaf Autodemontage B.V. te koop worden aangeboden en afkomstig zijn van demontage zijn grondig gecontroleerd en getest. Deze onderdelen worden opgeslagen in een magazijn en zijn voorzien van alle informatie met betrekking tot de auto waaruit het onderdeel afkomstig is.

De Graaf Autodemontage B.V.

Bedrijfsgegevens

De Graaf Autodemontage B.V.
Ommedijkseweg 24
2331AT Leiden
KvK: 28097930
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  8:00 - 17:30
 • Dinsdag
  8:00 - 17:30
 • Woensdag
  8:00 - 17:30
 • Donderdag
  8:00 - 17:30
 • Vrijdag
  8:00 - 17:30
 • Zaterdag
  8:00 - 13:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel De Graaf Autodemontage B.V.

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Autosloperijen in de buurt