Gebr. Opdam B.V.

De autosloperij van Gebr. Opdam B.V. is een bedrijf met veel ervaring en kennis op het gebied van auto demontage. De onderneming beschikt over een ruim bedrijfsterrein waar plek is voor de opslag van honderden voertuigen. Deze auto’s worden gebruikt voor onderdelen en recycling van overige materialen. Gebr. Opdam B.V. is aangesloten bij verschillende organisaties zoals branche organisatie voor demontage bedrijven Stiba, Auto Recycling Nederland (ARN) en de RDW. Voertuigen worden volgens strenge regels en milieu eisen gedemonteerd. Gevaarlijke stoffen worden eerst uit de voertuigen verwijderd. Vervolgens worden bruikbare onderdelen van de auto af gehaald en gecontroleerd en grondig getest. Als de onderdelen nog goed zijn voor gebruik, dan worden deze ter verkoop aangeboden vanuit het eigen magazijn. Het bedrijf beschikt over twee locaties in Valkenburg Zuid Holland en Zwaanshoek. Beide locaties zijn te bezoeken voor het kopen van onderdelen of het verkopen van een sloop auto of schade auto. Het is ook mogelijk om onderdelen te laten bezorgen. Als een auto aan Gebr. Opdam B.V. wordt verkocht dan ontvang je van het bedrijf een RDW vrijwaringsbewijs. Hiervoor is de onderneming door de RDW erkent als sloop bedrijf. Gebr. Opdam B.V. beschikt over een Kiwa ISO 9001 certificering en een KZD *** (KwaliteitsZorg Demontage) certificaat. Er wordt bij de demontage van voertuigen dan ook zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu. Elk onderdeel dat nog bruikbaar is wordt te koop aangeboden en alle andere mogelijke materialen worden gerecycled zodat er zo min mogelijk afval ontstaat tijdens de sloop.

Bedrijfsgegevens

Gebr. Opdam B.V.
Voorschoterweg 39 41
2235SE Valkenburg
KvK: 28032580
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Gebr. Opdam B.V.
Gebr. Opdam B.V.

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:00
8:00 - 13:00
Dinsdag
8:00 - 17:00
Woensdag
8:00 - 17:00
Donderdag
8:00 - 17:00
Vrijdag
8:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Michael
23-03-2024, 05:01
Ik had een hoedenplank nodig voor een mazda 2. Maar had 'm de volgende dag nodig. Werd telefonisch fijn geholpen en hoedenplank werd volgende dag door DHL geleverd in de ochtend!!!! Klasse !!! Dank voor de snelle sevice gebr. Opdam!

Beoordeel Gebr. Opdam B.V.

Uw beoordeling:
(Sloop)auto verkopen?