/assets/img/header-08.jpg

Autodemontage Aandijk

Dit bedrijf claimen

Autodemontage Aandijk is gevestigd in Millingen aan de Rijn in de provincie Gelderland. Het bedrijf is actief rondom de stad Nijmegen en houdt zich bezig met de verkoop van gebruikte auto onderdelen. Deze worden in de werkplaats van schadeauto’s en sloopvoertuigen afgehaald en gecontroleerd. Zijn er geen defecten of is er geen schade te vinden aan de onderdelen, dan worden ze in het ruime magazijn van het bedrijf geplaatst, klaar om verkocht te worden. Je kunt hier onderdelen kopen van allerlei merken. Als je onderdelen bij deze autosloperij koopt, dan is het in veel gevallen ook mogelijk om ze te laten monteren. Het bedrijf beschikt over een goed ingerichte werkplaats waar alle werkzaamheden worden uitgevoerd. Op het terrein staan altijd auto’s klaar voor demontage. Dit zijn auto’s die schade hebben, defect zijn, afgekeurd zijn of klaar zijn voor de sloop. De auto’s worden door Autodemontage Aandijk ingekocht in ruil voor een vergoeding. Het bedrijf is door de RDW erkend als sloopbedrijf en is bevoegd om vrijwaringsbewijzen te geven op het moment dat een auto wordt ingekocht. Onderdelen kunnen bij Autodemontage Aandijk op locatie worden gekocht en telefonisch of via de website van het bedrijf worden besteld. Als je telefonisch of online onderdelen koopt bij Autodemontage Aandijk, dan kunnen de aankopen, indien gewenst, worden verzonden.

Autodemontage Aandijk

Bedrijfsgegevens

Autodemontage Aandijk
Molenveld 8
6566CK Millingen aan de Rijn
KvK: 09155975
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 17:00
 • Dinsdag
  9:00 - 17:00
 • Woensdag
  9:00 - 17:00
 • Donderdag
  9:00 - 17:00
 • Vrijdag
  9:00 - 17:00
 • Zaterdag
  9:00 - 15:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Autodemontage Aandijk

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

16-10-2021, 15:20

Zeer goed geholpen. Via onderdelenlijn achterdemper van Toyota Celica gekocht, zeer goed verpakt met opsturen. Na de afspraak nog gebeld of ze nog stoelbouten hadden liggen voor de Celica, geen punt, in de auto gezocht, gevonden en gratis meegestuurd. Top!

Autosloperijen in de buurt