Second Hand (SH) Carparts

Op bedrijventerrein Westkanaaldijk in Nijmegen vind je Second Hand (SH) Carparts. Bij dit bedrijf kun je terecht voor het kopen van tweedehands auto onderdelen of voor het verkopen en inleveren van sloopauto’s, schadeauto’s en auto’s die niet meer door de keuring komen. Het bedrijf beschikt over een eigen terrein waar auto’s van diverse merken gestald staan. Deze auto’s worden gebruikt om onderdelen uit te demonteren. Via de website van Second Hand (SH) Carparts is het mogelijk om de tientallen voertuigen te bekijken die het bedrijf op voorraad heeft. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen en om op locatie langs te gaan. Onderdelen voor bepaalde merken en typen auto’s kunnen via deze website eenvoudig worden opgezocht. Het auto-onderdelenbedrijf beschikt over een goed ingerichte werkplaats waar voertuigen gedemonteerd worden. De onderdelen die van auto’s af worden gehaald worden eerst grondig gecontroleerd en getest voordat deze voor de verkoop worden aangeboden.

Bedrijfsgegevens

Second Hand (SH) Carparts
Rouwenboschweg 11
6545AE Nijmegen
KvK: 68228864
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Second Hand (SH) Carparts

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:00
Dinsdag
8:00 - 17:00
Woensdag
8:00 - 17:00
Donderdag
8:00 - 17:00
Vrijdag
8:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 7.3
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Ag hellburg
23-12-2021, 15:36
Otto Hidma
18-04-2020, 20:10
Reageert zeer snel, handelt adequaat en zorgvuldig af. Supersnelle verzending en netjes verpakt. Vandaag besteld en de volgende dag al geleverd. Erg klantgericht! Kan dit bedrijf iedereen aanbevelen
Jarno
17-02-2020, 09:09
Een deurslot besteld bij deze sloper via onderdelenlijn. Sturen ze mij er eentje op van een rechtsgestuurde auto terwijl dit helemaal nergens vermeld stond in de advertentie. Ik heb dit uiteindelijk kunnen achterhalen uit fotos van de gesloopte auto. Toen ik ze belde gaven ze al aan, "dit is al eens vaker gebeurd, stuur het onderdeel maar terug". Na het terug sturen kreeg ik de verzendkosten niet terug (bijna 20e totaal) en zeiden ze dat het mijn fout is dat ik het onderdeel nummer niet gecontroleerd heb. Heel makkelijk, zeker gezien bijna niemand voor dit onderdeel eerst alles uit elkaar gaat halen puur alleen om een nummertje op te zoeken, om het vervolgens allemaal nog een keer open te moeten maken. Verzendkosten zijn ook zo hoog dat ze hier wss nog op verdiend hebben ook.

Beoordeel Second Hand (SH) Carparts

Uw beoordeling:
(Sloop)auto verkopen?