Autodemontage De Kleine Doorzetter

Autodemontage De Kleine Doorzetter is een bedrijf gevestigd in Wapenveld, een dorp in Gelderland in de buurt van de stad Zwolle. Bij dit bedrijf kun je met bijna al je afval, materialen en schroot terecht. Het autodemontagebedrijf koopt sloopauto’s, schadeauto’s, auto onderdelen, oud ijzer en ander materiaal in. Je kunt er daarom terecht met kleine en grote hoeveelheden schrootmaterialen, waarvoor je een eerlijke en aantrekkelijke prijs kunt verwachten. Naast de inkoop van materialen, verkoopt het bedrijf auto onderdelen, accu’s, banden en autoruiten. Deze onderdelen zijn afkomstig van de demontage en verkeren in een goede staat. De auto onderdelen worden vakkundig gedemonteerd uit de auto’s en kunnen daarna nog jaren mee in andere auto’s. Het bedrijf is RDW erkend sinds 2015. Als je je sloopauto verkoopt, ontvang je direct een vrijwaringsbewijs. Met een vrijwaringsbewijs van je voertuig hoef je je geen zorgen meer te maken over kosten, zoals de wegenbelasting en de verzekering. Zoals de naam van dit autodemontagebedrijf al doet vermoeden is het geen groot bedrijf, waardoor je er ook geen honderden sloopauto’s en duizenden onderdelen hoeft te verwachten.

Bedrijfsgegevens

Autodemontage De Kleine Doorzetter
Ir. R.R. van der Zeelaan 1
8191JH Wapenveld
KvK: 51293196
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autodemontage De Kleine Doorzetter
Autodemontage De Kleine Doorzetter

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:00 - 18:00
Dinsdag
8:00 - 18:00
Woensdag
8:00 - 18:00
Donderdag
8:00 - 18:00
Vrijdag
8:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Autodemontage De Kleine Doorzetter heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Autodemontage De Kleine Doorzetter

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.