/assets/img/header-08.jpg

Jawie Autoparts

Dit bedrijf claimen

Vlak buiten Beuningen, ten westen van Nijmegen, is Jawie Autoparts gevestigd. Het bedrijf beschikt daar over een ruim opgezet terrein waar soms wel honderden sloopauto’s, schadeauto’s of afgekeurde auto’s op voorraad staan. Deze auto’s worden gebruikt voor demontage en de onderdelen die nog bruikbaar zijn. In 1982 werd Jawie Autoparts opgericht voor het demonteren van auto’s. Tegenwoordig is het bedrijf uitgegroeid tot een grote onderneming. De onderneming koop voertuigen in die gebruikt worden voor de onderdelen en materialen die gerecycled kunnen worden. Het demonteren van voertuigen gebeurt in een grote werkplaats die van alle gemakken is voorzien. Onderdelen afkomstig van gedemonteerde auto’s worden geregistreerd en opgeslagen in een magazijn. Het bedrijf is aangesloten bij de branche organisatie voor demontage bedrijven STIBA en beschikt over een KZD certificaat waarmee kan worden aangetoond dat er volgens bepaalde standaarden en eisen wordt gewerkt. Onderdelen die verkocht worden bij Jawie Autoparts worden dan ook vaak met garantie verkocht. Onderdelen voor auto’s kunnen bij deze autosloperij eenvoudig online via de website worden opgezocht en besteld. De bestelling wordt vervolgens per post opgestuurd. Er worden bij Jawie Autoparts onderdelen van alle merken gedemonteerd en aangeboden.

Jawie Autoparts

Bedrijfsgegevens

Jawie Autoparts
Elsenpas 9
6641KM Beuningen
KvK: 10026726
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  8:00 - 17:30
 • Dinsdag
  8:00 - 17:30
 • Woensdag
  8:00 - 17:30
 • Donderdag
  8:00 - 17:30
 • Vrijdag
  8:00 - 17:30
 • Zaterdag
  8:00 - 12:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Jawie Autoparts

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

16-07-2021, 12:21

- duidelijke website / foto's - scherpe prijs op producten - product door bedrijf van te voren gecontroleerd op goede werking - goed verpakt - snelle verzending - product als beschreven en schoon - vriendelijke communicatie - professionele afhandeling Kortom zoek je goede gebruikte autoonderdelen, die snel geleverd worden, dan moet je bij Jawie zijn!

Autosloperijen in de buurt