/assets/img/header-08.jpg

V.O.F. Autodemontage N. Vos

Dit bedrijf claimen

Wie een afgekeurde auto, sloopauto of schadeauto kwijt wil, kan in Beuningen terecht bij V.O.F. Autodemontage N. Vos. Al sinds de oprichting in 1979 is deze autosloop gespecialiseerd in het demonteren van auto’s. De onderdelen die van de voertuigen af worden gehaald en die nog geschikt zijn voor gebruik, worden na inspectie weer te koop aangeboden. Je kunt hier trouwens alleen terecht voor gebruikte onderdelen, maar ook voor nieuwe onderdelen. Onderdelen kunnen online of telefonisch worden besteld. Het is ook mogelijk om op locatie langs te gaan. Ben je op zoek naar een geschikte tweedehands auto? Dan heeft het bedrijf ook verschillende occasions in de verkoop. Ze zijn gevestigd in Beuningen op een terrein ten zuiden van deze plaats. Op het eigen terrein hebben ze tientallen auto’s staan die gebruikt kunnen worden voor onderdelen. Onderdelen kunnen ter plekke of in de werkplaats gedemonteerd worden. Bovendien beschikt het bedrijf over een magazijn van waaruit verschillende onderdelen direct uit voorraad geleverd kunnen worden. Niet alleen bedrijven zoals garages en dealers kunnen hier terecht, maar ook particulieren zijn van harte welkom. Je kunt bij V.O.F. Autodemontage N. Vos ook terecht voor de revisie van een motor of versnellingsbak.

Bedrijfsgegevens

V.O.F. Autodemontage N. Vos
Elsenpas 7
6641KM Beuningen
KvK: 10028967
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 17:30
 • Dinsdag
  9:00 - 17:30
 • Woensdag
  9:00 - 17:30
 • Donderdag
  9:00 - 17:30
 • Vrijdag
  9:00 - 17:30
 • Zaterdag
  9:00 - 12:30
 • Zondag
  Gesloten

Beoordeel V.O.F. Autodemontage N. Vos

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 6
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

25-03-2019, 09:22

zeer prettig geholpen nieuwe revisie motor gehaald voor mijn busje rijd al weer paar maanden heerlijk rond echt een aanrader

23-03-2019, 17:23

Note 6-! Verkaufen einen Motor der nicht richtig läuft, und nehmen diesen nicht zurück! Von dem Laden kann man nur abraten!!!

Autosloperijen in de buurt

Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.