/assets/img/header-08.jpg

V.O.F. Autodemontage N. Vos

Wie een afgekeurde auto, sloopauto of schadeauto kwijt wil, kan in Beuningen terecht bij V.O.F. Autodemontage N. Vos. Al sinds de oprichting in 1979 is deze autosloop gespecialiseerd in het demonteren van auto’s. De onderdelen die van de voertuigen af worden gehaald en die nog geschikt zijn voor gebruik, worden na inspectie weer te koop aangeboden. Je kunt hier trouwens alleen terecht voor gebruikte onderdelen, maar ook voor nieuwe onderdelen. Onderdelen kunnen online of telefonisch worden besteld. Het is ook mogelijk om op locatie langs te gaan. Ben je op zoek naar een geschikte tweedehands auto? Dan heeft het bedrijf ook verschillende occasions in de verkoop. Ze zijn gevestigd in Beuningen op een terrein ten zuiden van deze plaats. Op het eigen terrein hebben ze tientallen auto’s staan die gebruikt kunnen worden voor onderdelen. Onderdelen kunnen ter plekke of in de werkplaats gedemonteerd worden. Bovendien beschikt het bedrijf over een magazijn van waaruit verschillende onderdelen direct uit voorraad geleverd kunnen worden. Niet alleen bedrijven zoals garages en dealers kunnen hier terecht, maar ook particulieren zijn van harte welkom. Je kunt bij V.O.F. Autodemontage N. Vos ook terecht voor de revisie van een motor of versnellingsbak.

V.O.F. Autodemontage N. Vos
V.O.F. Autodemontage N. Vos

Bedrijfsgegevens

V.O.F. Autodemontage N. Vos
Elsenpas 7 T
6641KM Beuningen
KvK: 10028967
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 17:30
 • Dinsdag
  9:00 - 17:30
 • Woensdag
  9:00 - 17:30
 • Donderdag
  9:00 - 17:30
 • Vrijdag
  9:00 - 17:30
 • Zaterdag
  9:00 - 12:30
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel V.O.F. Autodemontage N. Vos

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 4.7
Gebaseerd op 3 beoordelingen

Beoordelingen

22-02-2020, 04:31

Op mijn telefoontje, over informatie over een tekoop aangeboden motor, kreeg ik te horen dat ik contact op moest nemen via email. Inmiddels al meerdere emails gestuurd, maar er komt geen reactie.

Reactie van V.O.F. Autodemontage N. Vos
22-02-2020, 05:32

wij hebben dit even nagekeken en een email van u komt nergens voor bij. zoals iedereen weet die klant bij ons is kunnen wij alle vragen direct telefonisch behandelen. alleen als wij samen tot een koop/verkoop komen vragen wij dit te bevestigingen via de mail om het zwart op wit te hebben. wij zijn al meer dan 40 jaar een vertrouwd adres voor vele bedrijven en particulieren in heel nederland en daar buiten. tevens vinden wij het jammer dat u dan niet even belt om te vragen wat er aan de hand als wij niet reageren volgens u

25-03-2019, 04:22

zeer prettig geholpen nieuwe revisie motor gehaald voor mijn busje rijd al weer paar maanden heerlijk rond echt een aanrader

23-03-2019, 12:23

Note 6-! Verkaufen einen Motor der nicht richtig läuft, und nehmen diesen nicht zurück! Von dem Laden kann man nur abraten!!!

Autosloperijen in de buurt