/assets/img/header-08.jpg

Allround Parts

Dit bedrijf claimen

Op bedrijventerrein Westkanaaldijk in Nijmegen kun je terecht bij Allround Parts. Dit autobedrijf is als demontagebedrijf en verkoper van gebruikte auto onderdelen actie in de provincie Gelderland. Het auto onderdelen bedrijf is door de RDW erkend als demontagebedrijf en is door deze organisatie bevoegd tot het uitgeven van vrijwaringsbewijzen. Allround Parts koopt auto’s in met schade en defecten. Deze auto’s worden in de werkplaats van het bedrijf uit elkaar gehaald. De bruikbare onderdelen worden gecontroleerd en getest. Zijn er geen mankementen, dan kunnen ze worden verkocht en worden ze opgeslagen in het magazijn. In dit magazijn liggen duizenden onderdelen op voorraad. Het is mogelijk om telefonisch een bestelling te plaatsen, maar ook om per e-mail contact op te nemen of om op locatie langs te gaan. Onderdelen kunnen dan eventueel per post worden verzonden door heel Nederland. Je vind hier onderdelen van allerlei merken. Als je wilt kun je ook een complete sloopauto overnemen.

Allround Parts
Allround Parts

Bedrijfsgegevens

Allround Parts
Hogelandseweg 24
6545AC Nijmegen
KvK: 71104887
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  8:45 - 17:00
 • Dinsdag
  8:45 - 17:00
 • Woensdag
  8:45 - 17:00
 • Donderdag
  8:45 - 17:00
 • Vrijdag
  8:45 - 17:00
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Allround Parts

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

22-10-2020, 13:44

Almost as good as new parts sourced from this Company. Reasonable price and shipping to UK. Arrived well packaged and as described. Very helpful sourcing parts, would use Company again.

30-03-2020, 04:47

Perfecte service, de juiste onderdelen geleverd volgens afspraak. Echt een aanrader!

Autosloperijen in de buurt