Autosloperij Alex Van Alles Wat

Op een bedrijventerrein in Nijmegen is Autosloperij Alex Van Alles Wat gevestigd. Dit bedrijf houdt zich bezig met het demonteren van voertuigen van allerlei merken. Op het ruime terrein van Autosloperij Alex Van Alles Wat is ruimte voor een loods met een werkplaats. Bij de demontage van de auto’s worden de bruikbare onderdelen van de voertuigen afgehaald. Deze onderdelen worden gecontroleerd en getest. Als de onderdelen goedgekeurd zijn, dan worden ze opgeslagen in een magazijn en kunnen ze worden verkocht. Vaak kun je onderdelen dan tegen een aantrekkelijke prijs aanschaffen. Het voordeel van het kopen van gebruikte onderdelen is dat je originele onderdelen vkunt aanschaffen zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt. De autosloop koopt schadeauto’s en sloopauto’s in voor demontage. Hiervoor beschikt het bedrijf over een eigen ophaaldienst, waarmee voertuigen op locatie kunnen worden afgehaald. Op het moment dat een auto wordt overgenomen, ontvang je een vrijwaringsbewijs. Het bedrijf is hiertoe bevoegd en is door de RDW erkend als demontagebedrijf voor auto’s. Vanaf de locatie in Nijmegen bedient het bedrijf de regio rondom de stad Nijmegen. Als je op zoek bent naar onderdelen, dan is het aan te raden om hierover eerst contact op te nemen voordat je een bezoek brengt.

Bedrijfsgegevens

Autosloperij Alex Van Alles Wat
Vosheuvelweg 8
6545AD Nijmegen
KvK: 10022972
Website: Bezoeken

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autosloperij Alex Van Alles Wat
Autosloperij Alex Van Alles Wat

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 17:00
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 17:00
Zaterdag
9:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Autosloperij Alex Van Alles Wat heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Autosloperij Alex Van Alles Wat

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.