Autosloperij Peeters Nijmegen (APN)

Autosloperijen zijn bedrijven waar je terecht kunt met je sloopauto of tweedehands auto. Bij een groot aantal van deze bedrijven kun je ook terecht voor verschillende auto onderdelen en het aanschaffen van een occasion. Een van deze autosloperijen is Autosloperij Peeters Nijmegen, APN, gevestigd in Nijmegen in de provincie Gelderland. Bij deze autosloperij kun je terecht met schade- en sloopauto's, waarvoor je een vergoeding krijgt bij inlevering. Het bedrijf is niet gespecialiseerd in bepaalde merken, dus kun je er terecht met iedere auto of bedrijfswagen. Je kunt bij Autosloperij Peeters Nijmegen zelf niet terecht voor reparaties, maar je kunt er wel tweedehands onderdelen kopen die kunnen worden gebruikt voor reparatie.

Bedrijfsgegevens

Autosloperij Peeters Nijmegen (APN)
Vosheuvelweg 1
6545AD Nijmegen
KvK: 9167932
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autosloperij Peeters Nijmegen (APN)

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:30 - 17:00
Dinsdag
8:30 - 17:00
Woensdag
8:30 - 17:00
Donderdag
8:30 - 17:00
Vrijdag
8:30 - 17:00
Zaterdag
9:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Autosloperij Peeters Nijmegen (APN) heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Autosloperij Peeters Nijmegen (APN)

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.