Autodemontagebedrijf Verhoef / Waal Beusichem

In het plaatsje Beusichem, vlakbij Culemborg en Wijk bij Duurstede, is Autodemontagebedrijf Verhoef / Autodemontage Waal Beusichem gevestigd. Deze autosloperij is een gecertificeerd autodemontagebedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met de demontage van Japanse en Koreaanse auto’s. Het gaat onder andere om de merken Honda, Nissan, Suzuki, Mitsubishi, Toyota, Daewoo, Nissan, Kia, Lexus, Subaru, Mazda, Hyundai en Daihatsu. Het demonteren van auto’s gebeurt op een verantwoorde manier. Hiervoor is het bedrijf in het bezit van een KZD *** certificaat (Kwaliteits Zorg Demontage) en bovendien is het bedrijf aangesloten bij Auto Recycling Nederland (ARN). Deze organisatie stelt richtlijnen voor het verantwoord demonteren van voertuigen op, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met het milieu. Dit houdt onder andere in dat vloeistoffen en schadelijke stoffen eerst uit de auto worden verwijderd. Vervolgens worden alle onderdelen op een vakkundige wijze gedemonteerd. Deze onderdelen worden na goedkeuring in het magazijn van Autodemontagebedrijf Verhoef geplaatst. Van daaruit worden de onderdelen te koop aangeboden aan bedrijven en particulieren. Materialen die niet direct bruikbaar zijn, worden zoveel mogelijk klaargemaakt voor recycling. Autodemontagebedrijf Verhoef is aangesloten bij branche organisatie STIBA. Hiermee toont het bedrijf aan dat onderdelen tegen eerlijke prijzen worden verkocht en daarom ontvang je meestal garantie op jouw aankopen. Om aan onderdelen te komen, koopt Autodemontagebedrijf Verhoef schadeauto’s en sloopvoertuigen in. Het bedrijf is door de RDW bevoegd tot het afgeven van vrijwaringsbewijzen. Ben je op zoek naar een specifiek onderdeel, dan is kun je het beste even bellen. Meestal is het onderdeel wel te vinden in het magazijn van de autosloop. Deze heeft namelijk een oppervlakte van enkele duizenden vierkante meters.

Bedrijfsgegevens

Autodemontagebedrijf Verhoef / Waal Beusichem
Rijsbosch 6
4112MC Beusichem
KvK: 11008123
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autodemontagebedrijf Verhoef / Waal Beusichem
Autodemontagebedrijf Verhoef / Waal Beusichem

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:30 - 12:30
13:00 - 17:30
Dinsdag
8:30 - 12:30
13:00 - 17:30
Woensdag
8:30 - 12:30
13:00 - 17:30
Donderdag
8:30 - 12:30
13:00 - 17:30
Vrijdag
8:30 - 12:30
13:00 - 17:30
Zaterdag
8:30 - 12:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 1 beoordeling
Harold
23-08-2023, 13:10
Kunnen kapotte onderdelen verkopen die niet werken. Aankoop prijs kun je terug krijgen, verzendkosten niet, in tegenstelling tot andere bedrijven die alles retourneren.

Beoordeel Autodemontagebedrijf Verhoef / Waal Beusichem

Uw beoordeling:
(Sloop)auto verkopen?