Autodemontagebedrijf Kempenaar B.V.

Autodemontagebedrijf Kempenaar B.V. is gevestigd in Driebergen Rijsenburg in de provincie Utrecht. Dit bedrijf is actief sinds 1934 en houdt zich bezig met het demonteren van voertuigen van allerlei auto merken. Voertuigen worden gedemonteerd voor de onderdelen, die vervolgens verkocht. Op het ruime terrein van de onderneming staan een werkplaats, een opslag voor onderdelen en diverse auto’s. Autodemontagebedrijf Kempenaar B.V. is aangesloten bij Auto Recycling Nederland, lid van branche vereniging Stiba en is in het bezit van een KZD *** certificaat (Kwaliteit Zorg Demontage). Het bedrijf demonteert auto’s dan ook op een verantwoorde manier, waarbij veel rekening wordt gehouden met het milieu. Dit betekent dat materialen zoveel mogelijk moeten worden gerecycled en dat onderdelen klaargemaakt worden voor hergebruik. Na demontage worden de onderdelen grondig getest en gecontroleerd. Zijn de onderdelen nog goed voor gebruik, dan worden ze voorzien van informatie met betrekking tot het voertuig. Vervolgens worden de onderdelen in de ruime opslag van het bedrijf geplaatst. Vaaruit daaruit kunnen ze worden verkocht aan particulieren en bedrijven. Stiba houdt er toezicht op dat deze onderdelen tegen een eerlijke prijs worden verkocht. Daarom geeft Autodemontagebedrijf Kempenaar B.V. ook meestal garantie op de onderdelen. Voor de aanvoer van nieuwe onderdelen koopt Autodemontagebedrijf Kempenaar B.V. auto’s met schade, sloopvoertuigen en afgekeurde auto’s in. Het bedrijf is door de RDW erkend als demontagebedrijf van voertuigen en is bevoegd om een vrijwaringsbewijs af te geven bij overname van een auto.

Bedrijfsgegevens

Autodemontagebedrijf Kempenaar B.V.
Hoofdstraat 272
3972LL Driebergen-Rijsenburg
KvK: 30042089
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autodemontagebedrijf Kempenaar B.V.
Autodemontagebedrijf Kempenaar B.V.

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
9:00 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 17:00
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 17:00
Zaterdag
8:30 - 12:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 9
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Helma Sturkenboom
22-05-2021, 02:06
Woensdag 19 mei 2021 heb ik mijn banden laten vervangen bij Autodemontagebedrijf Kempenaar B.V. De prijs was meer dan redelijk, de man die mijn banden verving was kundig en sociaal. De service gaat zo ver dat ik na 100 km rijden de banden nogmaals gratis mag laten controleren. Top!!!

Enige puntje van aandacht: een kopje koffie was welkom geweest.
Colin Noordam
29-12-2020, 04:59

Beoordeel Autodemontagebedrijf Kempenaar B.V.

Uw beoordeling:
(Sloop)auto verkopen?