Autodemontagebedrijf E. Kooij

Autodemontagebedrijf E. Kooy is gevestigd in Austerlitz in de provincie Utrecht. Dit bedrijf demonteert auto’s van allerlei bekende merken. Hiervoor is het bedrijf aangesloten bij Auto Recycling Nederland (ARN) en Stiba, wordt zij erkend door de RDW en beschikt zij over een KZD ** certificaat (Kwaliteit Zorg Demontage). Op het ruime terrein van de onderneming staan honderden voertuigen klaar om gedemonteerd te worden. Dit gebeurt in de werkplaats volgens de regels die door het ARN zijn opgesteld. Alle vloeistoffen worden eerst verwijderd en afgevoerd, voordat de demontage kan beginnen. Alle onderdelen worden verwijderd. Ze worden gecontroleerd en getest. Zijn ze goed? Dan worden ze met een label in het ruime magazijn van Autodemontagebedrijf E. Kooy geplaatst. Van daaruit worden de onderdelen verkocht tegen eerlijke prijzen en vaak ook met garantie. Branche organisatie voor demontagebedrijven Stiba houdt toezicht op de eerlijke verkoop van gebruikte onderdelen. Alle materialen die niet direct verkocht kunnen worden, worden zoveel mogelijk gerecycled. Autodemontagebedrijf E. Kooy koopt auto’s in met schade en auto's die rijp zijn voor de sloop. Bij overname is het bedrijf door de RDW bevoegd tot het afgeven van vrijwaringsbewijzen. Autodemontagebedrijf E. Kooy beschikt over een eigen ophaaldienst waarmee sloopauto’s en schadevoertuigen op locatie kunnen worden opgehaald. Je kunt bij deze autosloperij ook terecht voor kleine reparaties, schadeherstel, APK keuringen en het kopen van een APK gekeurde occasion.

Bedrijfsgegevens

Autodemontagebedrijf E. Kooij
Waterlooweg 2
3711BE Austerlitz
KvK: 30017815
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autodemontagebedrijf E. Kooij

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
9:00 - 17:30
Dinsdag
9:00 - 17:30
Woensdag
9:00 - 17:30
Donderdag
9:00 - 17:30
Vrijdag
9:00 - 17:30
Zaterdag
9:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Hans
25-12-2021, 17:16
Gebeld en vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Zocht een autolampveertje en die hadden zij. Gelijk opgehaald en weer zeer vriendelijk direct geholpen. Zeker voor zo’n klein onderdeel maar ja je zou het maar nodig hebben. Voor mij een super aanrader dit bedrijf!
Rob
27-05-2020, 15:16
Altijd netjes geholpen.
Goede prijs voor de onderdelen.
Top demontage bedrijf!

Beoordeel Autodemontagebedrijf E. Kooij

Uw beoordeling:
(Sloop)auto verkopen?