Kossen Autorecycling

In Callantsoog in het noorden van de provincie Noord Holland is Kossen Autorecycling gevestigd. Het bedrijf bestaat al sinds 1935 en is gespecialiseerd in het verwerken van schadeauto’s en sloopauto’s. Onderdelen die bruikbaar zijn, worden gedemonteerd en andere materialen van deze voertuigen worden zoveel mogelijk gerecycled. De onderdelen die van voertuigen worden gehaald en die nog goed zijn voor gebruik worden zoveel mogelijk gecontroleerd en getest. Vervolgens worden de onderdelen geregistreerd en opgeslagen in het ruime magazijn van Kossen Autorecycling. Voor de verwerking van auto’s beschikt het bedrijf over een ruime werkplaats. De autosloperij is een door de RDW erkend demontagebedrijf en is daardoor ook bevoegd voor het afgeven van RDW vrijwaringsbewijzen. De onderneming is aangesloten bij branche organisatie voor demontagebedrijven STIBA en ARN (Auto Recycling Nederland). Het slopen en demonteren van voertuigen geschiedt dan ook op een manier die voldoet aan de regels die door deze organisaties gesteld zijn. Het bedrijf beschikt bovendien over een KZD (KwaliteitsZorg Demontage) certificering. Op het terrein van Kossen Autorecycling staan grote gebouwen die gebruikt worden voor het opslaan van materialen en voor de goed ingerichte werkplaats. Op het terrein zelf is ruimte voor honderden auto’s van verschillende merken die gebruikt worden voor de onderdelen. Het bedrijf is met name actief in de regio van de kop van Noord Holland. Gebruikte onderdelen die ter verkoop aangeboden worden kunnen online worden besteld en worden opgestuurd. Het is ook mogelijk om op locatie bij Kossen Autorecycling tweedehands onderdelen te kopen.

Bedrijfsgegevens

Kossen Autorecycling
Oosterweg 2
1759JB Callantsoog
KvK: 67003354
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Kossen Autorecycling

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:30
Dinsdag
8:00 - 17:30
Woensdag
8:00 - 17:30
Donderdag
8:00 - 17:30
Vrijdag
8:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 5.4
Gebaseerd op 7 beoordelingen
Janssen
11-04-2022, 23:10
Verkopen kapotte onderdelen
Iwan
12-03-2022, 09:15
Trekhaak gekocht zou volgens de advertentie op de onderdelenlijn nota bene moeten passen op mijn auto.
De trekhaak past dus niet en is van een ouder model als aangegeven.
Kan gebeuren denk ik nog!
Maar als ik de trekhaak terug breng krijg ik opeens veel minder geld terug als ik betaald heb!? Omdat ze er werk aan gehad hebben!? En ik dan? Ophalen bumper uitlaat reserve wiel gedemonteerd en uiteindelijk weer terug brengen ook nog. Hun kunnen de trekhaak nog verkopen voor het het zelfde geld aan iemand anders waar bij hij wel past mischien ik niet! Eigenaar houdt voet bij stuk en weigert mij mijn geld terug te betalen.
Kortom zeer slechte service beter geen zaken mee doen heeft helemaal geen zin. Maar dat blijkt ook al uit de rest van de referenties hier op Google.
EHSAN ALAMIER
28-10-2021, 16:29
Onvriendelijk, heeft geen tijd voor klanten en vindt een telefoon gesprek te veel tijd kosten.
Fer doorn
07-05-2020, 11:37
Voor klein onderdeeltje geweest, werd meteen van sloper gehaald én hoefde niks te betalen?
Ralph Schagen
19-02-2020, 14:26
Nieuwe banden onder auto prima geholpen voor een goede prijs
johan
14-01-2020, 12:42
Nieuwe onderdelen zijn nog goedkoper dan bij hun tweedehands en zijn heel onbeleefd tegen klanten.
Frank Hietkamp
29-12-2019, 11:51
Goede beschrijving van het product en netjes verpakt, alles naar wens verlopen en onderling contact verliep prima.

Beoordeel Kossen Autorecycling

Uw beoordeling:
(Sloop)auto verkopen?