/assets/img/header-08.jpg

Autodemontagebedrijf M. Pronk B.V.

Dit bedrijf claimen

Op het bedrijven terrein bij Zutphen is Autodemontagebedrijf M. Pronk B.V. gevestigd. Dit bedrijf houdt zich onder andere bezig met de inkoop en verkoop van jonge schade auto’s, de verkoop van velgen, banden, nieuwe en gebruikte auto onderdelen en het demonteren van voertuigen. Voor de demontage van auto’s is het bedrijf aangesloten bij Auto Recycling Nederland (ARN) en beschikt Autodemontagebedrijf M. Pronk B.V. over een KZD ** (Kwaliteit Zorg Demontage) Certificaat. De onderneming werkt dan ook volgens de regels die door ARN zijn opgesteld. Vloeistoffen worden eerst uit de auto’s gehaald en vervolgens afgevoerd. De auto wordt daarna vakkundig uit elkaar gehaald, waarbij zoveel mogelijk onderdelen worden gedemonteerd en klaar worden gemaakt voor hergebruik. Deze onderdelen worden getest en gecontroleerd en voorzien van een label met de nodige informatie. In het magazijn van de autosloperij liggen standaard meer duizenden gebruikte onderdelen van allerlei merken op voorraad. Deze worden verkocht tegen een eerlijke prijzen en met garantie. Hiervoor is Autodemontagebedrijf M. Pronk B.V. aangesloten bij Stiba, de branche organisatie die belangen van demontagebedrijven in Nederland behartigd. Het bedrijf is door de RDW erkend als demontagebedrijf en is bevoegd om vrijwaringsbewijzen af te geven. Deze ontvang je op het moment dat Autodemontagebedrijf M. Pronk B.V. een sloopauto, een auto met schade of een afgekeurde auto van je overneemt.

Autodemontagebedrijf M. Pronk B.V.

Bedrijfsgegevens

Autodemontagebedrijf M. Pronk B.V.
Industrieweg 75
7202CA Zutphen
KvK: 66726603
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  8:00 - 17:00
 • Dinsdag
  8:00 - 17:00
 • Woensdag
  8:00 - 17:00
 • Donderdag
  8:00 - 17:00
 • Vrijdag
  8:00 - 17:00
 • Zaterdag
  9:00 - 13:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Autodemontagebedrijf M. Pronk B.V.

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 8
Gebaseerd op 8 beoordelingen

Beoordelingen

13-03-2021, 08:13

Aanrader dit bedrijf. . Heel fijn en goed geholpen. Frans bedankt voor de snelle levering.

23-02-2021, 18:40

Goede service....versnellingsbak gekocht die niet goed bleek te zijn, direct een andere aan huis bezorgd zonder extra kosten te rekenen. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.

05-02-2021, 13:06

Slecht bedrijf met nog slechtere klantenservice, heb netjes mijn geld terug gevraagd omdat ze hun bedrijfsticker op de buitenspiegel hadden geplakt. Bij het verwijderen gaf de folie mee. Je zou denken dat ze dit met al hun ervaring wel zouden weten. Bij geld terugvraag kreeg ik na 7 dagen een email waar ik het lef vandaan haalde om mijn geld terug te vragen.

06-01-2021, 18:26

Ik had een achterlicht besteld en deze op laten sturen naar mijn thuis adres. Ik kreeg het pakketje binnen en maakte het open en er waren stukjes af, deze lagen los in de doos, dit kwam bijna zeker door het koerier bedrijf. Ik nam contact op met autodemontagebedrijf Pronk en deze zei eigenlijk gelijk “ik stuur u gelijk een andere op” en dat vind ik echt wel zo netjes, dat maak je niet vaak mee. De volgende dag had ik de andere in huis en zag er netjes uit, deze gelijk gemonteerd. Dus vandaar dit aantal sterren. Nogmaals mijn dank. Gr.Wilfred van Wijchen uit Uden (NBr.).

15-01-2020, 09:51

Geweldige service bij Fa. Pronk in Zutphen. Supersnelle verzending. Bij eerste zending van dasboardonderdeel bleek dit mat ipv glanzend te zijn. De dag na telefoontje met Janine al het juiste deel in huis! Super service!

11-10-2019, 07:12

Top service

07-10-2019, 13:19

Snel geleverd, goede service

18-09-2019, 07:12

Verkeerde onderdeel geleverd. Zou even uitzoeken wat er mis gegaan is en laat vervolgens niks meer horen.

Autosloperijen in de buurt