/assets/img/header-08.jpg

Autodemontagebedrijf Aktas

Dit bedrijf claimen

Autodemontagebedrijf Aktas in Rotterdam is gespecialiseerd in demontage van voertuigen en het verkopen van onderdelen. De onderneming is actief in de stad Rotterdam en de omliggende regio. Je kunt bij deze autosloperij terecht voor het kopen van gebruikte en tweedehands onderdelen van allerlei automerken en voor het verkopen van een auto met schade, een sloopauto of een afgekeurde auto. De autosloop is door de RDW bevoegd om een vrijwaringsbewijs af te geven op het moment dat er door het bedrijf een auto wordt ingekocht. Na afgifte van dit document wordt de wegenbelasting stopgezet en kan de verzekering worden beëindigd. Autodemontagebedrijf Aktas demonteert auto's van diverse merken. De voertuigen staan deels opgeslagen op het buitenterrein waar altijd wel tientallen sloopauto’s en schadeauto’s klaarstaan.

Autodemontagebedrijf Aktas

Bedrijfsgegevens

Autodemontagebedrijf Aktas
Gilze-Rijenstraat 38
3045PJ Rotterdam
KvK: 24154641
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  9:30 - 17:00
 • Dinsdag
  9:30 - 17:00
 • Woensdag
  9:30 - 17:00
 • Donderdag
  9:30 - 17:00
 • Vrijdag
  9:30 - 17:00
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Autodemontagebedrijf Aktas

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 8
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

01-10-2020, 14:07

Aktas heeft mij goed geholpen met de inname van mijn sloopauto. Het afgesproken aankoopbedrag op dezelfde dag overgemaakt. Ik geef 4 sterren omdat het vrijwaringsbewijs pas een dag later per email binnenkwam (ik zat wat in onzekerheid). Voor de rest een top bedrijf met aardige mensen met veel humor!

Autosloperijen in de buurt