Auto- en Metaalrecycling Roermond B.V.

In het Limburgse Swalmen, vlakbij Roermond, is Auto- en Metaalrecycling Roermond B.V. te vinden. Dit bedrijf is actief in de regio Roermond, Venlo, Eindhoven en Weert. Je kunt hier aankloppen voor gebruikte onderdelen. Het gaat om gebruikte en gekeurde onderdelen die afkomstig zijn van sloopauto’s. Het is ook mogelijk om metaal in te leveren voor recycling en om een schade- of sloopauto te verkopen. De auto kan worden opgehaald met hun ophaaldienst. Je ontvangt dan meestal een vergoeding en een vrijwaringsbewijs. De autosloperij is door de RDW erkend als demontagebedrijf . Voor de verkoop van onderdelen worden eerlijke prijzen gehanteerd en garanties geboden. De onderneming is namelijk lid van de branchevereniging voor demontage bedrijven Stiba. Het demonteren gebeurt volgens strenge regels en richtlijnen. Het bedrijf heeft een KZD certificering (Kwaliteit Zorg Demontage) en is het lid van ARN (Auto Recycling Nederland). Na het verwijderen van schadelijke stoffen worden alle bruikbare onderdelen gedemonteerd. De onderdelen worden geïnspecteerd en in het magazijn geplaatst. Van daaruit worden ze verkocht. Materialen die overblijven worden zoveel mogelijk gerecycled.

Bedrijfsgegevens

Auto- en Metaalrecycling Roermond B.V.
Rijksweg Noord 118
6071KZ Swalmen
KvK: 12044578
Website: Bezoeken

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Auto- en Metaalrecycling Roermond B.V.
Auto- en Metaalrecycling Roermond B.V.

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:00
Dinsdag
8:00 - 17:00
Woensdag
8:00 - 17:00
Donderdag
8:00 - 17:00
Vrijdag
8:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Auto- en Metaalrecycling Roermond B.V. heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Auto- en Metaalrecycling Roermond B.V.

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.