Auto Recycling Venray

Op bedrijventerrein Smakterheide in het Limburgse Venray is Auto Recycling Venray te vinden. Dit bedrijf is door de RDW erkend als demontagebedrijf, is lid van Auto Recycling Nederland (ARN) en is in het bezit van een KZD * certificering (Kwaliteit Zorg Demontage). Auto’s van allerlei merken worden door deze onderneming uit elkaar gehaald voor de onderdelen. Dit gebeurt in de werkplaats volgens de richtlijnen van ARN. Onderdelen worden na demontage gecontroleerd. Vervolgens worden de onderdelen opgeslagen in het magazijn en verkocht. Materialen die overblijven zoveel mogelijk gerecycled. Ben je op zoek naar auto onderdelen en zijn er geen gebruikte onderdelen op voorraad? Dan is het ook mogelijk om nieuwe auto onderdelen te bestellen. De autosloperij koopt auto’s met schade en sloopvoertuigen van alle auto merken. Ze kunnen meestal gratis worden opgehaald door het bedrijf. Op het buitenterrein is ruimte voor tientallen voertuigen die klaarstaan voor demontage. De verkopende partij ontvangt meestal een vergoeding en een vrijwaringsbewijs. Met dit document wordt duidelijk gemaakt dat de verkopende partij niet langer de eigenaar van het voertuig is.

Bedrijfsgegevens

Auto Recycling Venray
Smakterweg 25
5804AE Venray
KvK: 12013670
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Auto Recycling Venray
Auto Recycling Venray

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
8:30 - 17:30
Woensdag
8:30 - 17:30
Donderdag
8:30 - 17:30
Vrijdag
8:30 - 17:30
Zaterdag
9:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Auto Recycling Venray heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Auto Recycling Venray

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.