AAA Bart Junior Autosloperij en Demontage

AAA Bart Junior Autosloperij en Demontage is gevestigd in de stad Nijmegen op bedrijventerrein Westkanaaldijk. Vanaf deze locatie is het bedrijf actief in de hele provincie Gelderland en soms ook daarbuiten. De onderneming heeft een eigen werkplaats en een opslag voor gebruikte onderdelen. Op het terrein staan altijd sloopvoertuigen van allerlei automerken. Deze auto’s worden door het bedrijf ingekocht en opgehaald met hun eigen ophaaldienst. AAA Bart Junior Autosloperij en Demontage is een door de RDW erkend sloopbedrijf en heeft de bevoegdheid om vrijwaringsbewijzen af te geven. Als een auto wordt gekocht door de autosloperij dan ontvang jij als verkoper een vrijwaringsbewijs. Hiermee kan worden aangetoond dat je niet langer eigenaar bent en dus geen wegenbelasting of autoverzekering meer hoeft te betalen. In de werkplaats van het bedrijf worden de auto’s gesloopt. Alle bruikbare onderdelen en materialen worden van de sloopauto's afgehaald. De onderdelen worden na controle in de opslag van het bedrijf geplaatst. Van hieruit worden onderdelen van diverse automerken verkocht. Ben je op zoek naar onderdelen voor jouw auto, dan kun je bij hier terecht. De verkoop vindt plaats aan consumenten en bedrijven.

Bedrijfsgegevens

AAA Bart Junior Autosloperij en Demontage
Rouwenboschweg 5
6545AE Nijmegen
KvK: 9128155
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

AAA Bart Junior Autosloperij en Demontage

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
9:00 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 17:00
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 17:00
Zaterdag
9:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

AAA Bart Junior Autosloperij en Demontage heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel AAA Bart Junior Autosloperij en Demontage

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.