Sloopauto verkopen en 's avonds laten ophalen, kan dat?

  |   Leestijd: 5 min.   |   Categorie: algemeen

Is jouw auto 's middags total loss geraakt en wil je deze het liefste dezelfde avond nog op laten halen? Geniet ophalen buiten reguliere kantooruren sowieso jouw voorkeur? Wij krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om een sloopauto 's avonds op te laten halen. Daarover geven wij meer informatie.

Sloopauto verkopen en 's avonds laten ophalen? Auto laten ophalen

06-40719624 Bel mij op


✔ 24/7 bereikbaar ✔ Gratis ophalen in NL & BE ✔ Marktconforme vergoeding!

Sloopauto verkopen en 's avonds laten ophalen, kan dat?

Hoewel de meeste autosloperijen openingstijden hanteren die tussen 08.00 en 18.00 uur liggen, is het soms toch mogelijk om je auto in de avond op te laten halen. Sommige autosloperijen sturen namelijk wel oprijauto's in de avonduren de weg op om auto's op te halen.

Tip: geef direct duidelijk aan dat jouw voorkeur uit gaat naar ophalen in de avond, zodat je de mogelijkheden met de autosloperij kunt bespreken. Kun je geen autosloperij vinden die in de avonduren wil komen? Zoek dan naar een autosloperij die sloopauto's ophaalt in het weekend.

auto oprijwagen avond winter

Levert een sloopauto in de avond minder op?

In principe levert een sloopauto die 's avonds wordt opgehaald niet minder op dan op dan een sloopauto die binnen kantoortijden wordt opgehaald. De sloopauto zelf is dan namelijk niet minder waard. Echter, in de praktijk kan het toch voorkomen dat een autosloperij minder vergoeding betaalt als zij de sloopauto avonds moet ophalen. Er is dan namelijk minder concurrentie (omdat er minder autosloperijen sloopauto's ophalen in de avond) en/of ze betalen meer personeelskosten buiten de reguliere openingstijden.

(Sloop)auto verkopen?