Autosloperij "Atlas" V.O.F.

Vlakbij Rotterdam The Hague Airport, op een klein bedrijventerrein, is Autosloperij "Atlas" V.O.F. gevestigd. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de demontage van auto’s van elk merk. Je kunt bij het bedrijf terecht voor het verkopen van een auto met schade, een afgekeurde auto of een sloopauto. Als een auto door deze autosloop wordt overgenomen, dan ontvang je een vrijwaringsbewijs. Het bedrijf is door de RDW erkend als demontagebedrijf en beschikt over een ruim terrein waar plek is voor tientallen auto’s. Autosloperij "Atlas" V.O.F. beschikt over een eigen ophaaldienst en auto’s die worden aangeboden in Rotterdam, Barendrecht of Vlaardingen kunnen meestal gratis worden opgehaald. Het demonteren van de voertuigen gaat volgens strenge regels. Deze zijn opgesteld door ARN (Auto Recycling Nederland), waarbij Autosloperij "Atlas" V.O.F. is aangesloten. De voertuigen worden eerst ontdaan van alle schadelijke stoffen, voordat de demontage begint. Dit gebeurd in de werkplaats van het bedrijf . Zijn onderdelen herbruikbaar? Dan worden ze gelabeld en te koop aangeboden. Ben je op zoek naar tweedehands onderdelen voor jouw auto, dan kun je de autosloperij bereiken via de website van het bedrijf of telefonisch contact opnemen. Dat kan ook als je een auto aan wilt bieden.

Bedrijfsgegevens

Autosloperij "Atlas" V.O.F.
Gilze-Rijenstraat 40 46
3045PJ Rotterdam
KvK: 24234852
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autosloperij "Atlas" V.O.F.

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
9:00 - 19:00
Dinsdag
9:00 - 19:00
Woensdag
9:00 - 19:00
Donderdag
9:00 - 19:00
Vrijdag
9:00 - 19:00
Zaterdag
9:00 - 19:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 6
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Henk van Klaveren
17-12-2021, 03:19
Goeie Sloperij! Altijd alle onderdelen voor me als ik ze nodig heb en ze bieden ook goeie prijzen voor sloop autotjes!
Kim Boussah
01-10-2020, 19:09
Ze komen hun afspraken niet na.
Ze hebben een bod gedaan op mijn sloopauto. Toen ze hem kwamen ophalen namen ze hem niet mee omdat de uitlaat met katalysator niet origineel is.

Beoordeel Autosloperij "Atlas" V.O.F.

Uw beoordeling:
(Sloop)auto verkopen?