Autodemontagebedrijf De Populier V.O.F.

Op het bedrijventerrein in de wijk Prins Alexander, in de stad Rotterdam, is Autodemontagebedrijf De Populier V.O.F. te vinden. Hun terrein is gelegen naast het knooppunt van de A20 en de A16. De autosloperij beschikt daar over een eigen terrein met een werkplaats, een opslag voor onderdelen en heeft ruimte voor tientallen voertuigen die gedemonteerd kunnen worden. Van hieruit is de onderneming actief in de regio’s: Den Haag, Zoetermeer, Vlaardingen, Delft, Rotterdam, Haaglanden, Nissewaard, Leiden, Westland en andere delen van de Randstad. De autosloop demonteert auto's Dit zijn vaak auto’s met ernstige schade of sloopvoertuigen die door het bedrijf zijn ingekocht. Autodemontagebedrijf De Populier V.O.F. beschikt over een eigen ophaaldienst voor sloopauto's en schadeauto's en is door de RDW erkend en daarom bevoegd tot het uitgeven van vrijwaringsbewijzen. De auto’s die worden ingekocht, worden in de werkplaats uit elkaar gehaald volgens de richtlijnen van het ARN (Auto Recycling Nederland). Dit betekent dat alle onderdelen die nog bruikbaar zijn verwijderd worden en worden gecontroleerd. Ze worden opgeslagen in het magazijn van het bedrijf en verkocht aan klanten. Je kunt bij deze autosloop onderdelen kopen als particuliere klant en als zakelijke klant. Er worden auto onderdelen verkocht van allerlei automerken. Ben je op zoek naar een auto? Je kunt bij deze onderneming ook terecht voor het kopen van een APK gekeurde tweedehands auto.

Bedrijfsgegevens

Autodemontagebedrijf De Populier V.O.F.
Nikkelstraat 97
3067GR Rotterdam
KvK: 24333384
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autodemontagebedrijf De Populier V.O.F.

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:00
Dinsdag
8:00 - 17:00
Woensdag
8:00 - 17:00
Donderdag
8:00 - 17:00
Vrijdag
8:00 - 17:00
Zaterdag
8:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Autodemontagebedrijf De Populier V.O.F. heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Autodemontagebedrijf De Populier V.O.F.

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.