/assets/img/header-08.jpg

M.G. Vijfschaft Autosloperij

Dit bedrijf claimen

Op bedrijventerrein Frankeneng in Ede vind je M.G. Vijfschaft Autosloperij. Dit bedrijf beschikt over een ruim opgezet terrein waar tientallen auto’s worden opgeslagen die gebruikt worden voor de onderdelen en bruikbare materialen. Dit zijn voertuigen van alle merken. Vanuit Ede is M.G. Vijfschaft Autosloperij actief in de hele regio tussen Arnhem, Amersfoort en Apeldoorn. Het is mogelijk om bij M.G. Vijfschaft Autosloperij een sloopauto, schadeauto of afgekeurde auto te laten overnemen. Deze wordt dan vakkundig gesloopt en bruikbare onderdelen worden na inspectie en controle weer aangeboden voor verkoop. Het is ook mogelijk om zelf onderdelen van de voertuigen af te halen. Op deze manier kun je op een voordelige manier aan goede en originele onderdelen voor jouw auto komen. M.G. Vijfschaft Autosloperij is aangesloten bij ARN (Auto Recycling Nederland) en demonteert auto’s volgens de regels die door deze organisatie zijn opgesteld. Dit betekent dat zoveel mogelijk materialen en onderdelen van auto’s beschikbaar gemaakt worden voor hergebruik en recycling. Onderdelen die afkomstig zijn van gedemonteerde voertuigen worden door M.G. Vijfschaft Autosloperij aan bedrijven en aan particulieren verkocht. Op deze manier is het mogelijk om officiële onderdelen van alle merken tegen een aantrekkelijke prijs aan te schaffen.

M.G. Vijfschaft Autosloperij

Bedrijfsgegevens

M.G. Vijfschaft Autosloperij
Ottostraat 1
6716BG Ede
KvK: 09063886
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  8:30 - 16:30
 • Dinsdag
  Gesloten
 • Woensdag
  9:00 - 17:00
 • Donderdag
  9:00 - 17:00
 • Donderdag
  9:00 - 17:00
 • Vrijdag
  9:00 - 17:00
 • Zaterdag
  8:00 - 12:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel M.G. Vijfschaft Autosloperij

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Autosloperijen in de buurt