J.C. van de Vin

Ten westen van de plaats Weert ligt het bedrijf van J.C. van de Vin. Deze onderneming is gespecialiseerd in de sortering en recycling van metalen. Het is mogelijk om bij dit bedrijf onderdelen aan te leveren en ook om schadeauto’s en sloopauto’s aan te bieden voor demontage. Deze worden op een vakkundige manier gedemonteerd voor de bruikbare materialen. J.C. van de Vin is een door de RDW erkend bedrijf voor het demonteren van voertuigen. Bij de overname van een auto is de autosloperij dan ook bevoegd voor het afgeven van een RDW vrijwaringsbewijs. Met dit bewijs kun je aantonen dat de auto niet meer in jouw bezit is en dat de belastingen en verzekeringen stop gezet kunnen worden. Naast de demontage van auto’s is het bedrijf voornamelijk gespecialiseerd in de verwerking en handel in staal en andere metalen. Het bedrijf is op afspraak te bezoeken en beschikt over een ruim terrein waar de verschillende metalen gesorteerd worden opgeslagen. Deze zijn klaar om verkocht te worden aan andere partijen die de metalen recyclen en gebruiken voor nieuwe producten. Autosloop J.C. van de Vin is te vinden in Weert vlakbij de A2.

Bedrijfsgegevens

J.C. van de Vin
Roeventerpeelweg 4
6004PH Weert
KvK: 13023592

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

J.C. van de Vin

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:30 - 13:00
Dinsdag
8:30 - 16:00
Woensdag
8:30 - 16:00
Donderdag
8:30 - 16:00
Vrijdag
8:30 - 16:00
Zaterdag
8:30 - 13:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Kees de Lange Boom
22-04-2024, 08:15
de ontvangst is prima , wanneer je de weegbrug oprijd zie je op het grote display het gewicht , ook krijg je een weegbon mee en wordt er va tevoren een kiloprijs afgesproken . op deze manier is de transactie zeer transparant en wekt het vertrouwen op.
verder was de ontvangst zeer correct en werd er cash betaald. ik raad dit bedrijf ten zeerste aan
Hassan
13-10-2022, 15:30

Beoordeel J.C. van de Vin

Uw beoordeling:
(Sloop)auto verkopen?