Gigant Autodemontagebedrijf B.V.

Op bedrijventerrein de Vergulde Hand in Vlaardingen is Gigant Autodemontagebedrijf B.V. gevestigd. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de inkoop van sloopauto’s en schadeauto’s voor demontage. De voertuigen die bij deze onderneming terecht komen worden op een vakkundige en professionele manier gedemonteerd, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met het milieu. Bruikbare onderdelen worden daarom zorgvuldig gedemonteerd en gecontroleerd. Als de onderdelen geschikt worden bevonden voor gebruik, dan worden deze te koop aangeboden. Hiervoor kun je terecht in een webshop. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen of op locatie bij het bedrijf langs te gaan. Onderdelen die via internet worden besteld worden naar de gewenste locatie verzonden. Het bedrijf beschikt over een eigen terrein waar ruimte is voor de opslag van enkele voertuigen. Het demonteren geschiedt in een werkplaats waar men de beschikking heeft over alle nodige gereedschappen en materialen om de demontage van voertuigen uit te voeren. Het slopen van auto’s verloopt volgens de regels die opgesteld zijn door ARN. ARN (Auto Recycling Nederland) houdt toezicht op de manier waarop voertuigen worden gedemonteerd en wil er voor zorgen dat zoveel mogelijk onderdelen klaar worden gemaakt voor hergebruik en andere materialen geschikt worden gemaakt voor recycling. Gigant Autodemontagebedrijf B.V. is een door de RDW erkende onderneming als het gaat om demontage van voertuigen. De autosloperij is dan ook bevoegd voor het afgeven van een RDW vrijwaringsbewijs bij de overname van een auto.

Bedrijfsgegevens

Gigant Autodemontagebedrijf B.V.
Fultonstraat 9
3133KH Vlaardingen
KvK: 24281823
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Gigant Autodemontagebedrijf B.V.

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
9:00 - 18:00
Dinsdag
9:00 - 18:00
Woensdag
9:00 - 18:00
Donderdag
9:00 - 18:00
Vrijdag
9:00 - 18:00
Zaterdag
9:00 - 15:30
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
jenny ceric wesdorp
16-06-2021, 19:38
mijn snorfiets moest weg ,ik rij niet meer keurig netjes geholpen . nogmaals bedankt voor alle hulp met de papieren ik 75 jaar snap er niet veel van alles goed geregeld voor me BEDANKT.

Beoordeel Gigant Autodemontagebedrijf B.V.

Uw beoordeling:
(Sloop)auto verkopen?