/assets/img/header-08.jpg

Autodemontage Midelo

Dit bedrijf claimen

Autodemontage Midelo is te vinden in Amstelveen en is gespecialiseerd in onderdelen van het merk BMW. Vanaf het terrein waar dit bedrijf gevestigd is, bedient de autosloperij de hele regio rondom de plaats Amstelveen. Je kunt bij Autodemontage Midelo terecht als je op zoek bent naar gebruikte auto onderdelen en als je een auto met schade hebt die je wilt verkopen. Het bedrijf beschikt over een eigen ophaaldienst waarmee auto’s kunnen worden opgehaald. Voor de verkoop van onderdelen beschikt de autosloop over een magazijn en over een terrein waar voertuigen klaarstaan om gedemonteerd te worden. Het bedrijf koopt auto’s in die ernstige schade hebben, afgekeurd zijn, defect zijn of klaar zijn voor de sloop. Deze voertuigen worden tegen vergoeding overgenomen en worden in de werkplaats van het bedrijf uit elkaar gehaald. Hierbij worden zoveel mogelijk onderdelen en materialen behouden, zodat deze weer verkocht kunnen worden. Als je op zoek bent naar een vervangend origineel onderdeel voor jouw auto en niet de prijs voor nieuwe onderdelen wilt betalen, dan kun je hier terecht. Het is mogelijk om telefonisch of via internet contact op te nemen met dit bedrijf. Dit is aan te raden om navraag te doen over de actuele voorraad. Ben je in het bezit van een sloopauto of een schadevoertuig, dan is het mogelijk om deze te verkopen aan deze autosloperij.

Autodemontage Midelo

Bedrijfsgegevens

Autodemontage Midelo
Wagenweg 6
1187AX Amstelveen
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  10:00 - 17:30
 • Dinsdag
  10:00 - 17:30
 • Woensdag
  10:00 - 17:30
 • Donderdag
  10:00 - 17:30
 • Vrijdag
  10:00 - 17:30
 • Zaterdag
  10:00 - 16:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Autodemontage Midelo

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Autosloperijen in de buurt